Warning: Unexpected character in input: ' in /home/domains/maminyrecepty.cz/web/public/www/app/produktModule.php on line 80 Kančí na červeném víně | Recepty

Recept na Kančí na červeném víně

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 27. Únor 2014
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 2hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Kančí na červeném víně

Ingredience pro recept

2 kscibule
20 dkgšpeku
1 kgkančího masa
1 paličkačesneku
1 lžičkamleté sladké papriky
špetkamleté pálivé papriky
1 lžičkakmínu
2 dclčerveného vína
2 ksmrkve
1 ksmasoxu
máslo
Kančí maso na víně od Nikoly Behenské

Špek nakrájíme na kostičky a orestujeme na něm najemno nakrájenou cibuli do hněda, Přidáme maso a necháme pořádně opéct. Vydusíme na tuk, přidáme nakrájený česnek a orestujeme. Přisypeme mletou sladkou a pálivou papriku a kmín. Zarestujeme a zalijeme půl na půl červeným vínem a vývarem nebo vodou a dusíme. Když je maso poloměkké přidáme na kolečka nakrájenou mrkev. Dál dusíme a podle potřeby doléváme víno, nebo vodu či vývar. Dosolíme (kdo používá muže přidat masox). Ke konci přidáme na čtvrtiny nakrájenou cibuli a necháme už jen probublat aby změkla. Zjemníme kouskem másla.
Podáváme s bramborovou kaší, knedlíkem, nebo třeba jen pečivem-jak kdo rád.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Jehněčí pečeně

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Jehněčí pečeně s hráškem a mrkví
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    28. Březen 2013
  • Pikantní klobásky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Grilované pikantní klobásy v marinádě
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    3. Červenc 2013
  • Králík s pikantní omáčkou

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pikantní králičí pečínka od paní Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    16. Listopad 2013

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.

Catering Praha

Prvotřídní catering pro vaši svatbu či akci z kvalitních surovin.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!