Recept na Kanadské kuře

přidal(a) Iveta
datum: 22. Únor 2015
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Kanadské kuře
  • Kanadské kuře -
  • Kanadské kuře -

Ingredience pro recept

1 kskuřete
sůl
pepř
1 lžícecitronové šťávy
1 lžíceworcestrová omáčka
1 lžičkacukru
1 lžícechilli omáčky
2 lžícemásla
2 kscibule
1 hrnekostrého kečupu
Pikantní sladkokyselé kuře

Kuře osolíme, opepříme a potřeme marinádou z citronu, worchestru, cukru, chilli a másla. Necháme uležet nejlépe přes noc. Do pekáčku nakrájíme cibuli, přidáme kečup, naložené kuře, podlijeme vývarem nebo vodou a pečeme do měkka asi hodinu.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Krůtí rolky s lučinou

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Rolky s lučinou v brusinkové omáčce.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    15. Září 2012
  • Kuřecí plátek s nivou

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kuřecí mňamka se sýrem.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    15. Září 2012
  • Kuře s majoránkou

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Voňavý kořeněný pokrm s vínem.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    11. Říjen 2012


Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.