Recept na Játra po uhersku

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 3. Květen 2014
3/5
   ( 2 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Játra po uhersku

Ingredience pro recept

500 gvepřových jater
sůl
mletý černý pepř
mletá sladká paprika
1 kscibule
100 ganglické slaniny
sádlo
2 ksmrkve
kousekceleru
3 ksrajčat
3 ksnového koření
1 lžičkacukru
masový vývar
snítkarozmarýnu
1 lžícehladké mouky
1 ksmalého pórku
1 ksčervené kapie
Vepřová játra od Nikoly Behenské

Játra omyjeme, odblaníme a osušíme. Nakrájíme na plátky nebo nudličky, osolíme, opepříme a obalíme v červené paprice. Cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu na kostičky, opečeme na sádle, přidáme nastrouhanou kořenovou zeleninu. Krátce opečeme a vložíme játra. Přidáme oloupaná rajčata, nakrájená na tenké plátky, nové koření a cukr. Podlijeme vývarem, přidáme snítku rozmarýnu a pod poklicí dusíme do měkka. Během dušení podle potřeby podléváme, tak abychom měli dostatek šťávy. Nakonec šťávu zahustíme jížkou.Přidáme nakrájený porek a papriku a společně provaříme.

 


Převod VHS kazet, 8mm filmů, diapozitivů a negativů




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Restovaná játra

     - foto-Ludmila Janoušková
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Játra se zeleninou podle Ludmily Janouškové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    20. Duben 2014
  • Játra v kukuřičné krustě

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Smažená játra v kukuřičných lupínkách
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Duben 2013
  • RYBNÍČEK - Vepřová játra na slanině

     - foto: Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pro milovníky jatýrek. Chutný pokrm, vhodný k bramborové kaši. Autor: Nikola Behenská
    Obtížnost:
    3
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Administrátor
    Publikováno
    17. Únor 2015

Partneři webu s recepty:



Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz



Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.



Získejte slevy až 30% na AVON produkty , dárky z motivačních programů, benefity od našich partnerů a mnohem víc. Registrujte se zdarma ještě dnes a zjistěte, co všechno Svět krásy AVON nabízí..



Široká nabídka Holandských krmiv Bardog


Bytový textil v nejrůznějších vzorech a hlavně krásné záclony můžete objednávat v e-shopu DANTE.


Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!