Recepty na Příprava masa

Příprava voňavých pokrmů z vepřového, hovězího a drůbežího masa.

Řazení dle:
V A
  • Játra a srdíčka na tymiánu

     - foto-Milča Jandusová
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Kuřecí játra a srdíčka na tymiánu od Milči Jandusové
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Milča Jandusová
    Publikováno
    15. Březen 2014
  • Játra po uhersku

     - foto-Nikola Behenská
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Vepřová játra od Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    3. Květen 2014
  • Játra se slaninou

     -
    Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50
    Chutná vepřová játra
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    30. Srpen 2012
  • Játra v kukuřičné krustě

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Smažená játra v kukuřičných lupínkách
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    1. Duben 2013
  • Jehněčí pečeně

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Jehněčí pečeně s hráškem a mrkví
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    28. Březen 2013
  • Kachna na jablkách

     -
    Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Hodnocení receptu je 4.00Z celkového počtu 5
    Pečená kachna - tradiční oběd na Svatého Štěpána (26.12.).
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    13. Prosinec 2012
  • Kachna na kmíně

     - kachna na kmíně .jpg
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Upéct dobrou kachnu je jednodušší, než se možná zdá. Vlastně jediné, na čem opravdu záleží, aby se pečená kachna jen rozplývala na jazyku, je čas pečení.
    Obtížnost:
    1
    Pro koho
    Ostatní
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta
    Publikováno
    20. Březen 2016
  • Kachna na švestkách

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Pečená kachna se švestkami
    Obtížnost:
    2
    Pro koho
    Ostatní
    Doba přípravy
    více jak 2hod
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    30. Listopad 2013
  • Kachní prsíčka

     -
    Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50Hodnocení receptu je 4.50
    Šťavnatá sváteční pečeně.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Vánoce
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    16. Prosinec 2012
  • Kanadské kuře

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    Pikantní sladkokyselé kuře
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta
    Publikováno
    22. Únor 2015
  • Kančí na červeném víně

     - foto-Nikola Behenská
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kančí maso na víně od Nikoly Behenské
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 2hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    27. Únor 2014
  • Kapr na kmíně

     -
    Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5Z celkového počtu 5
    DIA pečený kapr na kmíně
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Dietní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    10. Březen 2013
Řazení dle:
V A

Partneři webu s recepty:

Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.

Sháníte kvalitní a designově hezké záclony, navštivte Dante.cz

Prodej luxusních šatů. Plesové šaty, koktejlové a krátké šaty, večerní šaty a spousty další luxusních šatů pro pravé dámy.

Catering Praha

Prvotřídní catering pro vaši svatbu či akci z kvalitních surovin.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!