Recept na Pařížský krém

přidal(a) Iveta Kotalová
datum: 15. Prosinec 2012
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pařížský krém

Ingredience pro recept

1/4 lsmetany ke šlehání
100 gčokolády na vaření
Pařížský krém k plnění i zbobení.

Čokoládu nalámeme do smetany a na mírném ohni za stálého míchání zahříváme k bodu varu, odstavíme a mícháme do vychladnutí. Pak necháme přes noc v chladničce a druhý den ušleháme

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Kávová poleva

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Poleva s příchutí kávy na cukroví i moučníky.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    18. Prosinec 2012
  • Žloutková poleva

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Žloutková poleva na cukroví i moučníky
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    18. Prosinec 2012
  • Kakaová poleva

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Kakaová poleva na cukroví i moučníky.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    18. Prosinec 2012