Recept na Zeláky

přidal(a) Administrátor
datum: 12. Listopad 2013
0/5
   ( 0 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 1hod
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Zeláky

Ingredience pro recept

0,5 kgbrambor
1 ksvejce
sůl
majoránka
2 stroužkyčesneku
grilovací koření
sušený medvědí česnek
1 kscibule
20 dkgkysaného zelí
5 lžicpolohrubé mouky
Bramborové placky se zelím od Michaela Sadovská

Syrové brambory nastrouháme, slijeme přebytečnou tekutinu, přidáme vejce, sůl, majoránku, prolisovaný česnek, trochu grilovacího koření a sušeného medvědího česneku a jemně nasekanou cibuli. Promícháme a přidáme kysané zelí překrájené na menší kousky. Nakonec zahustíme moukou tak aby vzniklo hustší těsto. Na rozehřátý olej dáme lžící těsto a rozetřeme do stran, Smažíme z obou stran dozlatova. Před podáváním potřeme tatarkou a ozdobíme cibulí. Můžeme použít i zakysanou smetanu se solí a česnekem.

 




Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Škubánky s mákem

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Ochutnejte dnes již netradiční škubánky.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Září 2012
  • Pizza s bramborovými chipsy

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Netradiční pizza
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Listopad 2012
  • Tvarůžkové závitky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Překvapení v šunce.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    19. Listopad 2012