Recept na Uzený šmakoun s bulgurem

přidal(a) Milča Jandusová
datum: 8. Únor 2014
5/5
   ( 1 hlasů)
0 komentářů
Obtížnost: 1
Doba přípravy: do 30min
Pro koho: Ostatní
Příležitost: Běžný den
Uzený šmakoun s bulgurem
  • Uzený šmakoun s bulgurem -
  • Uzený šmakoun s bulgurem -

Ingredience pro recept

1 ksuzeného šmakouna
0,5 kspapriky
cuketa
6 kshnědých žampionů
1 skleničkabulguru
2 skleničkyvody
vegeta
2 stroužkyčesneku
sekaná petrželka
Grilovaný uzený šmakoun s bulgurem a pečenou zeleninou od Milči Jandusové

Uzeného šmakouna podélně rozkrojíme a opečeme na grilovací pánvi,společně s paprikou, plátky cukety a hnědých žampionů. Bulgur zalejeme vroucí vodou v poměru 1:2 a necháme pod pokličkou nejméně hodinu odstát. Poté ho ochutíme např. vegetou bez glutamátu a vmícháme krátce, do sklovita opražené plátky česneku a sekanou petrželku.

 




Potěšte dárkem přímo od partnera maminčiných receptů:

Komentáře

Přidat nový komentář



Podobné recepty

  • Škubánky s mákem

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Ochutnejte dnes již netradiční škubánky.
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1hod
    Pro koho
    Děti
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    20. Září 2012
  • Pizza s bramborovými chipsy

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Netradiční pizza
    Obtížnost:
    2
    Doba přípravy
    do 1,5hod
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    17. Listopad 2012
  • Tvarůžkové závitky

     -
    Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00Hodnocení receptu je 5.00
    Překvapení v šunce.
    Obtížnost:
    1
    Doba přípravy
    do 30min
    Pro koho
    Ostatní
    Příležitost
    Běžný den
    Autor
     Iveta Kotalová
    Publikováno
    19. Listopad 2012