Vařil v garsonce na kšeft

Vařil v garsonce na kšeft
přidal(a) Bára Červenclová, 11. Únor 2015

V Ústecké garsonce Státní zemědělská a potravinářská inspekce (SZPI) přišla na jisté velmi nevyhovující podmínky. Vladimír Piskáček provozoval v bytě obchodní činnost, která vyžaduje hygienickou způsobilost prostor. Vyráběla se zde balená hotová jídla. Byt rozhodně nesplňoval hygienické podmínky. Jídlo se prodávalo přes internetové stránky www.dobre-jidlo-na-rozvoz.cz . Chyběla zde lednice na uchování potravin a uvařených jídel. Kuchyňka celkově nesplňovala základní hygienické podmínky pro zaručení bezpečné výroby jídel. SZPI tuto situaci bude řešit zahájením správního řízení o uložení pokuty.





Partneři webu s recepty:

ProdejAuto.eu - soukromá automoto inzerce. Tisíce nabídek z celé ČR.


Jak se stát králem letního grilování? Stačí znát dobrý recept a mít dobrý plynový gril, který koupíte třeba na www.hawaj.cz.